• Underside Slide01
  • Underside Slide02

Kurser

Malerkursus - Glæden ved at skabe

Malerkursus

Et inspirerende kursus, hvor jeg igennem malerprocessen giver mine erfaringer omkring billedskabelse videre. Mangler du inspiration, teknikker og redskaber, når du maler, eller vil du gerne i gang med at male? Så er her måske kurset for dig. På dette kursus er det dit øje, som vil blive trænet op til at se. Det er sider som leg, lyst, spontanitet og intuition, der vil få en indsprøjtning. Vi udtrykker os gennem farver til musik. Bruger et væld af redskaber og teknikker til at skabe struktur, form og farvesymfonier i billederne. Lægger lag på lag af farver, indtil billedet har det rette udtryk, og er færdigt for dig.

Opfølgende kursusforløb

Opfølgende kursusforløb en aften om måneden. Aftenkurset er en mulighed for opfølgning for dig som ønsker at arbejde videre med de redskaber og teknikker, som du allerede har fået kendskab til på weekendkursus. Der vil her være individuel feedback og videre malearbejde på billeder.

Adresse: Studstrupvej 24, 8541 Skødstrup (buslinje 17) Ps. Kurset foregår i mit atelier i lyse undervisningslokaler og inspirerende omgivelser. Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 22 62 85 65.